2011. január 23., vasárnap

Lángos lecsóval vagy vörösboros vörösbabos raguval

Nos, ezért már érdemes volt Halásztelekig utaznia gasztróextrém csapatunknak. Itt, kérem, az ősmagyar kreativitás a lángos nevű lepényt fejlesztette a modern kor és Európa igényeinek megfelelő változatosságúra.

hurka, kolbász, oldalas éppen nem
a fényképezőgépet látva a kéttagú személyzet egy emberként 

A Bocskai Ref. Ált. Isk. szemben,
a Rákóczi Ferenc úton ettük
földi pályafutásunk legnagyobb lángosát.
Ágyúval verébre nem ildomos.


Variációk egy lángosra és árak:

sima vagy fokhagymás: 230
sajtos-tejfölös: 430
csak sajtos - csak tejfölös: 330

és a helyi specialitás:
sajtos-tejfölös virslis: 630

innét szürreál:

lecsós és tejfölös: 760
vörösboros vörösbabos raguval: 680
(kösz a javításért dzsillának)



Alternatíva: a Török Büfé Halásztelken

Nincsenek megjegyzések: